Kategóriák
Kosár

Blog - szalagparketta RSS Feed

24 Apr Hogyan készül a szalagparketta - Videó!
admin 0 13940
A Befag szalagparketta gyár zalahalápi üzemében járt Gyetván Csaba youtuber, hogy bemutathassa a Hogyan készül sorozatában a szalagparketta gyártási folyamatát.   ..
07 Mar Befag Omnis és Hobbi termékek bemutatása
admin 0 3554
Az alábbi postban szeretnénk a Befag szalagparkettagyár Omnis és Hobbi termékeit bemutatni. Befag Omnis szalagparketta: Az Omnis termékek 1. osztályú termékek. Hibátlanok. 21 év gyártói garanciáva..
14 Feb Laminált padló vagy szalagparketta?
admin 0 8384
Laminált padló vagy szalagparketta? Számtalan összehasonlító cikket találhatunk az interneten ebben a témában, szinte mind azzal kezdi, hogy vastagságban térnek el egymástól. Alapvetően a fizikai dim..
28 Nov Befag szalagparketta lerakási útmutató
admin 0 2262
BEFAG SZALAGPARKETTA LERAKÁSI ÚTMUTATÓ PanLoc készparketta ÚTMUTATÓ A BEFAG KÉSZPARKETTÁK ÚSZTATOTT BEÉPÍTÉSÉHEZ Az alábbiakban a Befag parkettagyár lerakási útmutatóját olvashatja: +36-30-011-22..
28 Nov Befag szalagparketta tisztítása és karbantartása
admin 0 1258
TISZTÍTÁS, KARBANTARTÁS Lakkozott felület Használat A használat során arra kell törekedni, hogy minél kevesebb extra behatás, szennyeződés érje a parkettát. Az ajtó előtt lábtörlőt kell alkalmazni,..
27 Jul Parketta választó segédlet
admin 0 1836
Parketta A valódi fából készült parketta képviseli egyszerre a természetközeli életmódot, a tartósságot, az eleganciát, a minőséget, a komfortos életteret. Az évszázadok során a faipar technológiai f..
15 Jul Befag szalagparketta
admin 0 1327
Befag A legismertebb magyar parkettagyártók közé tartozik, évi többszázezer négyzetméteres gyártási volumennel. Termékei 3-rétegű, 14mm vastag szalagparketták. A padló – egyes fafajok kivételével – t..
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)