Kategóriák
Your Cart

Általános Szerződési Feltételek

Az alábbi tájékoztatóban információkat nyújtunk a megrendelés, vásárlás menetéről.

A weboldalunk nem webáruház. A weboldalon közvetlen vásárlásra nincs lehetőség.

Az általunk forgalmazott termékek, padlók esztétikai funkciót látnak el, így javasoljuk, hogy vásárlás előtt tekintse meg a termékekhez biztosított mintatáblákat. Bemutatótermünkben szívesen állunk rendelkezésükre; több száz mintatábla közül választhatják ki a megfelelő padlóburkolatot, legyen szó laminált padlóról, parkettáról vagy napjaink egyik legkorszerűbb melegburkolatáról a vinyl-pvc padlóról. A weboldalunkon szereplő termékeknél minden esetben megjelöljük, hogy rendelkezünk-e mintatáblával. Forgalmazott termékeink között megtalálhatóak a padlóburkolatok, szegélylécek, alátétek, tisztító- és ápolószerek, lépcsőprofilok, aljzatkiegyenlítők, illetve egyéb a parkettázáshoz szükséges segédanyagok.

Megrendelést személyesen üzletünkben, telefonon vagy e-mail üzenetben fogadunk el.

Megvásárolt terméket nem vásárolunk vissza, “téves vásárlás”-t nem tudjuk elfogadni. A megmaradt anyagot nem vásároljuk vissza.

Bizonyos termékeinknél, jellemzően a valódi faparkettáknál lehetőség van egyedi igények alapján történő megrendelésre. Ez esetben a gyártó a vásárló egyedi megrendelése alapján gyártja le a terméket, így a megrendelés véglegesítése után elállásra semmilyen formában nincs lehetőség.

A megvásárolt termékekre országos házhoz szállítást tudunk biztosítani, külön díj ellenében. Részletes információt a következő oldalon találhat: Országos házhozszállítás.

A weboldalunkon feltüntetett termék specifikációk a gyártók tájékoztatása alapján készültek, így az abban található esetleges hibákért felelősséget nem tudunk vállalni. A gyártók előzetes tájékoztatás nélkül, bármikor változtathatnak a termékek tulajdonságain.

A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák az Áfa-t és tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

Az alábbi fizetési módokat fogadjuk el: Készpénz, átutalás. Devizanem: Ft vagy EUR.

Minden megvásárolt termékhez papír alapú számlát adunk.