Kategóriák
Your Cart

Parketta ragasztók

Parketta ragasztók

A parketták jelentős része – 2- és 3-rétegű parketták, svédpadlók – csap-hornyos kialakításúak. Az egyes elemek fix pozícióját a teljes felületű, aljzathoz történő ragasztás biztosítja. Szakmailag teljesen téves a csap-hornyokban történő nútragasztó használata és így a fapadló úsztatott fektetése.

A szalagparketták klikkes kialakítása révén úsztatva is fektethetők, de le is ragaszthatók.

A padló leragasztásával számos előnyt élvezhetünk:

  • Az elasztikus ragasztók (Stauf Multilayer, Stauf SMP930) száradás után is rugalmasak, gumiállagúak maradnak, így egyrészt lépészajcsökkentő funkciót is ellátnak, másrészt biztosítja, hogy a fapadló természetes mozgási hajlamából fakadó nyíró erők ne károsítsák a parkettát, aljzatot.
  • A leragasztott parketta halk járást tesz lehetővé, nem kong, nem kopog, mint az úsztatott eljárással fektetett padló.
  • A leragasztott fapadló egységes tömböt képez az aljzattal, így érzésre is sokkal stabilabb, masszívabb hatást kelt.
  • Padlófűtés esetén jobb hatásfokot biztosít, mert a teljes felületi ragasztás révén direkt kapcsolat lesz a hőleadó felület – jellemzően esztrich beton – és a parketta között, így alacsonyabb lesz a rendszer hőellenállása, magasabb fűtési hatásfokot érhetünk el.

A különböző típusú parkettákhoz, méret és felépítési rendszer alapján a gyártó eltérő tulajdonságú ragasztókat javasol. Kínálatunkban megtalálja a szalagparkettákhoz, svédpadlókhoz, hagyományos csap-hornyos parkettákhoz, elkötegelt, ipari és mozaik parkettákhoz alkalmazható, valamint univerzális parketta ragasztókat.

EAN: Kiszerelés: 1 vödör / 18 kg Készlet:Elérhető készlet: 3
Vásárlás és rendelés:A termékeink megvásárolhatóak, megrendelhetőek csepeli bemutatótermünkben. A termék raktáron van.Termékjellemzők:Bármilyen fapadlóhoz, szalagparkettához alkalmas;Víz és oldószermentes;Száradás után is elasztikus marad, lépészaj-csökkentő funkciót is ellát;Padlófűtés esetén is ha..
31,990 Ft
Nettó ár:25,189 Ft
EAN: Kiszerelés: 1 vödör / 8,9 kg Készlet:Szállítási idő: ~akár 1-2 nap
Vásárlás és rendelés:A termékeink megvásárolhatóak, megrendelhetőek csepeli bemutatótermünkben. A termék raktáron van.Termékjellemzők:Különösen alkalmas tömör parkettákhoz, tömör svédpadlóhoz, illetve bármilyen többrétegű parkettához, szalagparkettához;Víz és oldószermentes;Száradás után nagy szilár..
12,490 Ft
Nettó ár:9,835 Ft
EAN: Kiszerelés: 1 db / 15 kg

Egységár: 4333 Ft/kg
Készlet:Szállítási idő: ~2-5 nap
Vásárlás és rendelés:A termékeink megvásárolhatóak, megrendelhetőek csepeli bemutatótermünkben. A termék nincs raktáron, rendelésre szerezzük be, szállítási határidő kb. 2-4 nap.Termékjellemzők:Csúcs minőségű, elasztikus, egykomponensű ragasztó az új fejlesztésű MS technológiával. Az erősen tapadó s..
64,990 Ft
Nettó ár:51,173 Ft
EAN: Kiszerelés: 1 db / 16 kg

Egységár: 1937 Ft/kg
Készlet:Szállítási idő: ~2-5 nap
Vásárlás és rendelés:A termékeink megvásárolhatóak, megrendelhetőek csepeli bemutatótermünkben. A termék nincs raktáron, rendelésre szerezzük be, szállítási határidő kb. 2-4 nap.Termékjellemzők:Kitűnő minőségű, egy komponensű, elasztikus víz és oldószermentes STP ragasztó, lépéshang csökkentő tulajd..
30,990 Ft
Nettó ár:24,402 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)