Kategóriák
Your Cart

Lépcsőprofilok

Sokszor felmerül az igény, hogy a nappali/közlekedő burkolatával szeretnék a lépcsőt is burkolni. Abszolút lehetséges, van rá megoldás. Bár a legtöbb gyártó nem készít lépcsőprofilokat a burkolatához, a profilgyártó cégek és az asztalosok felkészültek a probléma áthidalására.

Laminált padlóval is lehet lépcsőt burkolni. A lapokat erre alkalmas – üveghez is használható ragasztóval kell a betonlépcső szerkezetre ragasztani teljes felületen, a lépcsőéleket erre a célra gyártott fém L-profilokkal lehet megvédeni, esztétikussá tenni.

Vinyl padlóval történő lépcsőburkolás a laminált padlóval megegyező módon megoldható, speciális PVC ragasztó használatával.

Szalagparketta és svédpadló is alkalmas lépcsőburkolásra. Ha nincs a gyártó kínálatában lépcsőprofil, bejáratott asztalos partnerünk legyártja bármilyen fa padlóburkolóból a modern vagy klasszikus lépcsőprofilt. A lépcső éleket parketta lapokkal ki kell egészíteni, pontosan méretre szabni, majd teljes felületen ragasztani szükséges.
 

EAN: Kiszerelés: 1 szál / 2,2 fm Készlet:Szállítási idő: ~2-4 hét
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Befag Modern lépcsőprofil gyártási felár / fmA fenti kép csak illusztráció!A lépcsőprofil gyártás minden esetben a már megvásárolt parketta alapanyagból, utólag kerül legyártásra. Bármilyen, az üzletünk kínálatában megtalálható parkettá..
7,690 Ft
Nettó ár:6,055 Ft
EAN: Kiszerelés: 1 szál / 2,2 fm Készlet:Szállítási idő: ~2-4 hét
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Befag Klasszik lépcsőprofil gyártási felár / fmA fenti kép csak illusztráció!A lépcsőprofil gyártás minden esetben a már megvásárolt parketta alapanyagból, utólag kerül legyártásra. Bármilyen, az üzletünk kínálatában megtalálható parket..
7,690 Ft
Nettó ár:6,055 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)