FőoldalVásárlási feltételek

Az alábbi tájékoztatóban információkat nyújtunk a megrendelés, vásárlás menetéről.

A weboldalunk nem webáruház. A weboldalon közvetlen vásárlásra nincs lehetőség. Az általunk forgalmazott termékek, padlók esztétikai funkciót látnak el, így javasoljuk, hogy vásárlás előtt tekintse meg a termékekhez biztosított mintatáblákat. Bemutatótermünkben szívesen állunk rendelkezésükre; több száz mintatábla közül választhatják ki a megfelelő padlóburkolatot, legyen szó laminált padlóról, parkettáról vagy napjaink egyik legkorszerűbb melegburkolatáról a vinyl-pvc padlóról. A weboldalunkon szereplő termékeknél minden esetben megjelöljük, hogy rendelkezünk-e mintatáblával.

Forgalmazott termékeink között megtalálhatóak a padlóburkolatok, szegélylécek, alátétek, tisztító- és ápolószerek, burkolatváltó profilok, lépcsőprofilok, illetve egyéb a parkettázáshoz szükséges segédanyagok.

Megrendelést kizárólag személyesen, üzletünkben fogadunk el.

A megvásárolt termékekre országos házhoz szállítást tudunk biztosítani, külön díj ellenében. Részletes információt a következő oldalon találhat: Országos házhoz szállítás

Bizonyos termékeinknél, jellemzően a valódi faparkettáknál lehetőség van egyedi igények alapján történő megrendelésre. Ez esetben a gyártó a vásárló egyedi megrendelése alapján gyártja le a terméket, így a megrendelés véglegesítése után elállásra semmilyen formában nincs lehetőség.

A weboldalunkon feltüntetett termék specifikációk a gyártók tájékoztatása alapján készültek, így az abban található esetleges hibákért felelősséget nem tudunk vállalni. A gyártók előzetes tájékoztatás nélkül, bármikor változtathatnak a termékek tulajdonságain.

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek.

Az alábbi fizetési módokat fogadjuk el:

Készpénz, átutalás. Devizanem: Ft vagy EUR.

Minden megvásárolt termékhez papír alapú számlát adunk.