Kategóriák
Your Cart

Befag outlet

Valódi fa parketta laminált padló árban, lehetséges? Igen! A Befag magyar szalagparketta márka kifutó termékeivel kizárólag a Csepel Parkett kínálatában. A szalagparketták egyedi gyártásból megmaradt, illetve kifutott termékek korlátozott mennyiségben, raktárkészletről, akciós áron!

A parketták  1. osztályú, hibátlan termékek, illetve Hobbi kategóriájúak.

Válogatás:

A parketták választásánál az egyik legfontosabb mérlegelendő tényező a válogatás. A válogatások alatt a keményfa járófelület esztétikai megjelenésének kategorizálását értjük. A színszórás a természetes fa alapanyag sajátossága, így ez alapján nem válogatnak. Attól függően, hogy az adott lap tartalmaz-e göcsöket, csomókat, szíjácsot, kikenéseket, a gyártó az alábbi kategóriákba sorolja a termékeket:

Válogatott kategória:

• Select válogatás:

Jelleg: Természetes színhatás, durva színeltérések nélküli rajzolatos szövetszerkezet, csekély méretű göcsökkel. A lángnyelvesség csak nyomokban megengedett. A parkettaszálak közt színárnyalatbeli eltérések lehetségesek. Göcs: Max. 3 mm átmérőjű göcsök megengedettek, ha nem feketék és nem csoportosak. Szíjács: Alapvetően nem megengedett, de max. 3-4 mm szélességű 20-30 cm hosszúságú egészséges érintő szíjács megengedett.

• Natur válogatás:

Jelleg: Rajzolatos szövetszerkezet, színhatásában mozgalmasabb anyag, durva színeltérések nélkül nagyobb méretű göcsökkel. Lángnyelvesség, csekély mértékben megengedett. A parkettaszálak közt nagyobb színárnyalatbeli eltérések lehetnek. Göcs: Szálanként max. 4-5 db 20 – 25 mm átmérőjű göcs megengedett. Repedt göcsök kikenéssel javítva megengedettek. Kiesett göcs fekete kikenéssel javítva átlagban mérve 25 mm átmérőig megengedett. Szíjács: Alapvetően nem megengedett, de max. 4-5 mm szélességű 50 cm hosszúságú egészséges érintő szíjács megengedett.

Rusztikus válogatások:

• Nordic válogatás:

Jelleg: Rajzolatos szövetszerkezet, nagymértékű színeltérések kisméretű göcsökkel. Lángnyelvesség megengedett. A parkettaszálak közt színárnyalatbeli eltérésekkel. Göcs: Szálanként max. 2-3 db 10 – 15 mm átmérőjű göcs megengedett, ha nem fekete. Repedt göcsök kikenéssel javítva megengedettek. Szíjács: Egészséges szíjács a lapszélesség 1/3 -ig megengedett, akár kétoldali is.

• Nordic+ válogatás:

A Nordic válogatás kevésbé szíjácsos változata.

• Rustic válogatás:

Jelleg: Jellegét a szíjács és a göcsök, valamint a feltűnő szín és szövetszerkezeti különbségek adják meg. Lángnyelvesség megengedett. Göcs: Egészséges és sötét vagy csoportos göcs szálanként 5-6 db 25 – 30 mm átmérőig megengedett. Kiesett göcs kikenve 30 mm átmérőig megengedett. Szíjács: Egészséges szíjács a lapszélesség 1/3 -ig megengedett, akár kétoldali is.

• Robust válogatás:

3 sávos tölgy padlók extra rusztikus válogatása. A Rustic válogatásnál nagyobb színszórás, mozgalmasabb képi világ jellemző.

• Country válogatás (rusztikus):

Jelleg: Jellegét a göcsök, valamint bélközeli elszíneződésből adódó a feltűnő szín és szövetszerkezeti különbségek adják meg. Lángnyelvesség megengedett. Göcs: Egészséges és sötét vagy csoportos göcs szálanként 5-6 db 40 – 50 mm átmérőig megengedett. Kiesett göcs kikenve 40 mm átmérőig megengedett. Szíjács: Nem megengedett.

• Super-Rustic (Super-Country) válogatás:

Jelleg: Jellegét a göcsök, repedések valamint bélközeli elszíneződésből adódó feltűnő szín és szövetszerkezeti különbségek adják meg, erősen rusztikus, göcsös anyag. Lángnyelvesség megengedett. Göcs: Egészséges és repedt göcs, szárnyas göcs 100 mm átmérőig 5-6 db megengedett szálanként, akár élre kiterjedő is. Kiesett göcs kikenve 35 mm átmérőig megengedett. Szíjács: Alapvetően nem jellemző, de max. 3-4 mm szélességű 20-30 cm hosszúságú egészséges érintő szíjács megengedett. Kéregbenövés: megengedett legfeljebb 50 mm hosszban és 3 mm szélességben. Repedés: megengedett, max. 400 mm hosszúságig és max. 10 mm szélességben kikenéssel javítva. Kikenés: Kisebb kikenési hiányosságok, a kikenés utáni felület megmunkálása során képződő kisebb lyukak megengedettek.

• Vintage válogatás:

Jelleg: Jellegét a göcsök, kikenéssel javíttot repedések valamint bélközeli elszíneződésből adódó feltűnő szín és szövetszerkezeti különbségek adják meg, erősen rusztikus, göcsös anyag. Lángnyelvesség megengedett. 
Göcs:    Egészséges és repedt göcs, szárnyas göcs 100 mm átmérőig 5-6 db megengedett szálanként, akár élre kiterjedő is. Kiesett göcs kikenve 50-60 mm átmérőig megengedett.
Szíjács: Alapvetően nem jellemző, de max. 3-4 mm szélességű 20-30 cm hosszúságú egészséges érintő szíjács megengedett.
Kéregbenövés: Megengedett, kikenéssel javítva.
Repedés: Bütüről induló végrepedés is megengedett a teljes szál ¾-ig kikenéssel javítva.
Kikenés: Fekete kikenőanyaggal kitöltött.
Kisebb kikenési hiányosságok, a kikenés utáni felület megmunkálása során képződő kisebb lyukak megengedettek.
 

Egyéb válogatási kategóriák:

• Nem szelektált válogatás:

Alapvetően az adott fafajra jellemző összes tulajdonság egyszerre megtalálható a termékben, adott esetben markánsabb színszórás, göcsök, szíjács, kikent csomók. Egyszerre megtalálhatóak a letisztultabb és a rusztikus lapok is. Jellemzően különlegesebb fafajok esetén alkalmazott kategorizálás.

• Omnis válogatás:

A gyártás folyamán vizuális ellenőrzéskor az adott válogatásba nem illő lapok kiválogatásra kerülnek. Ezek a lapok jellemzően nagyobb színszórást tartalmaznak, illetve az adott válogatásba nem illő tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezek a különválogatott lapok minőség szempontjából 1. osztályúak, de jellemzően mozgalmas vizuális megjelenéssel rendelkeznek, rusztikus tulajdonságokkal is.

• Trend/Standard/Classic válogatás (fél-rusztik):

A Natur és a Rustic válogatás között található válogatás, egyszerre tartalmazza a mindkét kategóriára jellemző tulajdonságokat, valamelyest visszafogottabb mennyiségben. Így lehet benne szíjács, göcs, kikent csomó is.

Hobbi minőségű termékek (A Befag parkettagyár hivatalos tájékoztatója):

A HOBBI (VARIO) készparketta nem szabványos, 2 osztályú, hibás termék, melyből azonban bizonyos többletmunkával és többletanyag felhasználásával megfelelő padlóburkolat készíthető.

A többletmunka esetenként hibakiejtést vagy a járófelület kisebb-nagyobb folytonossági hiányának pótlását, kikenését, valamint az egyes parkettaszálak esztétikai megjelenés szerinti csoportosítását, sorolását is jelentheti. A termékben előforduló hiányosságok egy része a beépítés után nem látható, nem igényel beavatkozást. Pl.: a hosszanti loc-profil töredezett, (a hosszanti csap és horonykialakítása hiányos) de illeszthető; a loc-profil néhány középréteglécnél hiányos; a középréteg lécek közt nagyobb hézagok vannak; a végoldali loc-profil hiányos, (a végoldali csap és horony kialakítása hiányos) de összeépíthető, jól zár a járófelület; stb.

A hiányosságok egy része hibakiejtést igényel. Pl.: a végoldali loc-profil (a végoldali csap és horony) olyan mértékű hiánya, amikor a járófelületen sem zárható össze a parketta; feltűnő lakkozási hiba, ami többnyire foltszerűen jelentkezik; a járóréteg illesztési hiányossága a parkettán belül; stb.

A hiányosságok egy része hézagtömítéssel pótolható. Pl.: élkiszakadás a járófelületen; keskeny járóréteghiány a parketta szélén bizonyos hosszúságban; repedt, kikenetlen göcs; a járóréteg illesztési hiányossága a parkettán belül; stb.

A hiányosságok egy része kisebb esztétikai értékcsökkenést jelent. Pl.: nagyobb mértékű járófelületi hiány kikenéssel javítva; kisebb-nagyobb karcolódások, benyomódások a felületen; esetleges szemcsés lakkozás; egyes parkettaszálak eltérő fényessége; illesztési, szintbeli pontatlanság; stb.
Nagyobb mértékű íveltség is előfordulhat a parkettában, melynek beillesztése nagyobb figyelmet igényel.

Más hiba is lehetséges. A hiányosságok általában nem halmozottan fordulnak elő. A termék a járófelület esztétikai megjelenése szerint nem, csak a fafajazonosság mértékéig osztályozott.

A HOBBI termékek vásárlásánál érdemes 10%-15% vágási veszteséggel számolni. A termékre garanciális igény nem érvényesíthető

A Befag termékeiről röviden

A padlóburkolat kérdése mindig sarkalatos pont egy ingatlan felújítása során, hiszen nem csak sokat kell kibírnia, de az ára sem szökhet az egekbe. A fára sokan esküsznek, ami érthető, hiszen a parketta évszázadok óta használatos, mondhatni hagyományos burkolóanyag, ám az ára meglehetősen borsos, ha összevetjük egy laminált parkettáéval – a Befag termékeire azonban ez nem feltétlenül igaz.

A fa padlóburkolatnak számos előnye van a laminált típusokkal szemben: tartósabb, természetesebb, felújítható, és még sorolhatnánk hosszasan, sokan azonban azért nem döntenek mellette, mert sokallják az árát. Tény, hogy bizonyos esetekben ez kiugróan magas is lehet, ám könnyedén lehet találni olyan lehetőséget, ami a laminált parketta árában nyújtja az igazi fa összes előnyét.

Természetesen erre csakis az igazi fa képes, a Befag termékek pedig pontosan erről szólnak. A Befag többrétegű fa padlóburkolatokat kínál, hazai termékként pedig az ára is alatta marad a többi hasonló parkettáénak. Kínálatunkban ráadásul akciós áron vásárolhatóak meg a Befag parketták, így akár olcsóbbak is lehetnek, mint a laminált társaik.

Ha felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Parketta akció: spóroljon a felújításon!

A lakásfelújítás a munka nagyságától függően akár milliós tétel is lehet, ezért érdemes azon spórolni, amin csak lehet.

Persze a minőséget még véletlenül sem szabad kihagyni az egyenletből, hiszen a silány termékek csak előbbre hozzák a következő felújítás idejét, és mint tudjuk, olcsó húsnak híg a leve. Éppen ezért érdemes olyan lehetőségeket keresni, mint például a parketta akció, amelynek keretén belül jó minőségű, hibátlan termékekhez juthatunk hozzá, az ár mégis kedvező.

Amennyiben hozzánk fordul, parketta akciónkban Ön is megtalálhatja azokat a padlóburkolatokat, amelyekkel otthona felújítása nem csak tökéletes, de költséghatékony is lesz! Kínálatunkból akár valódi, fa parkettát is beszerezhet a laminált padló áráért, így valóban minden igényt kielégítő megoldáshoz juthat hozzá. Tekintse meg akciós parkettáinkat, válasszon, majd rendelje meg a kiválasztott terméket csupán néhány kattintással!

Amennyiben kérdése lenne akciós parkettáinkkal, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Befag Loc-3 Tölgy Beige MARKANT szalagparketta matt-lakkozott szalagparketta Befag Loc-3 Tölgy Beige MARKANT szalagparketta matt-lakkozott szalagparketta
Újdonság -22 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 43 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag (Loc-3) 3 sávos Tölgy Beige MARKANT beige-pácolt, szalagparketta matt-lakkozott szalagparkettaTermékjellemzők:Egyszerűen telepíthető, padlófűtésre is alkalmas, klikkes rendszerű szalagpar..
7,390 Ft 9,490 Ft
Nettó ár:5,819 Ft
Befag Loc-2 KŐRIS NATUR FP+ML Z matt-lakkozott szalagparketta Befag Loc-2 KŐRIS NATUR FP+ML Z matt-lakkozott szalagparketta
Újdonság -22 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 56 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!..
9,790 Ft 12,490 Ft
Nettó ár:7,709 Ft
Befag Loc-3 Tölgy RUSTIC Cherry selyemfényű-lakkozott szalagparketta Befag Loc-3 Tölgy RUSTIC Cherry selyemfényű-lakkozott szalagparketta
Újdonság -22 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 84 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!..
7,390 Ft 9,490 Ft
Nettó ár:5,819 Ft
Befag Loc-3 Tölgy ROBUSZT SOLAR SALT matt-lakkozott szalagparketta Befag Loc-3 Tölgy ROBUSZT SOLAR SALT matt-lakkozott szalagparketta
Újdonság -21 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 89 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Tölgy ROBUSZT SOLAR SALT matt-lakkozott szalagparketta..
6,890 Ft 8,690 Ft
Nettó ár:5,425 Ft
Befag Loc-3 Kőris RUSTIC 13mm TBP selyemfényű-lakkozott szalagparketta Befag Loc-3 Kőris RUSTIC 13mm TBP selyemfényű-lakkozott szalagparketta
Újdonság -21 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 53 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Kőris RUSTIC 13mm TBP thermo-barna pácolt, selyemfényű-lakkozott szalagparketta..
6,790 Ft 8,590 Ft
Nettó ár:5,346 Ft
Befag Loc-1 Kőris RUSTIC 13mm selyemfényű-lakkozott szalagparketta Befag Loc-1 Kőris RUSTIC 13mm selyemfényű-lakkozott szalagparketta
Újdonság -28 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 5 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-1 Kőris RUSTIC 13mm selyemfényű-lakkozott szalagparketta..
10,990 Ft 15,190 Ft
Nettó ár:8,654 Ft
Befag Loc-3 Kőris NATUR KNO+S kész-olajozott szalagparketta Befag Loc-3 Kőris NATUR KNO+S kész-olajozott szalagparketta
Újdonság -23 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 89 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Kőris NATUR KNO+S strukturált, kész-olajozott szalagparketta..
7,890 Ft 10,290 Ft
Nettó ár:6,213 Ft
Befag Loc-1 KŐRIS RUSTIC LLAN+S+F lakkozatlan szalagparketta Befag Loc-1 KŐRIS RUSTIC LLAN+S+F lakkozatlan szalagparketta
Újdonság -28 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 23 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-1 KŐRIS RUSTIC LLAN+S+F strukturált, 2 oldalt fózolt, lakkozatlan szalagparketta..
11,790 Ft 16,290 Ft
Nettó ár:9,283 Ft
Befag Loc-1 KŐRIS NATUR LLAN+S+F lakkozatlan szalagparketta Befag Loc-1 KŐRIS NATUR LLAN+S+F lakkozatlan szalagparketta
Újdonság -29 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 30 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-1 KŐRIS NATUR LLAN+S+F strukturált, 2 oldalt fózolt, lakkozatlan szalagparketta..
13,590 Ft 19,090 Ft
Nettó ár:10,701 Ft
Befag Loc-1 KŐRIS NATUR KNO+S+F+BF kész-olajozott szalagparketta Befag Loc-1 KŐRIS NATUR KNO+S+F+BF kész-olajozott szalagparketta
Újdonság -29 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 35 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-1 KŐRIS NATUR KNO+S+F+BF strukturált, 4 oldalt fózolt, kész-olajozott szalagparketta..
13,790 Ft 19,290 Ft
Nettó ár:10,858 Ft
Befag Loc-3 Gőzölt bükk STANDARD 13mm selyemfényű-lakkozott szalagparketta Befag Loc-3 Gőzölt bükk STANDARD 13mm selyemfényű-lakkozott szalagparketta
Újdonság -22 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 20 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Gőzölt bükk STANDARD 13mm selyemfényű-lakkozott szalagparketta..
6,090 Ft 7,790 Ft
Nettó ár:4,795 Ft
Befag Loc-3 Gőzölt bükk NATUR 13mm selyemfényű-lakkozott szalagparketta Befag Loc-3 Gőzölt bükk NATUR 13mm selyemfényű-lakkozott szalagparketta
Újdonság -24 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 10 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Gőzölt bükk NATUR 13mm selyemfényű-lakkozott szalagparketta..
6,790 Ft 8,890 Ft
Nettó ár:5,346 Ft
Befag Loc-3 Gőzölt bükk NATUR D KNO kész-olajozott szalagparketta Befag Loc-3 Gőzölt bükk NATUR D KNO kész-olajozott szalagparketta
Újdonság -24 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 86 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Gőzölt bükk NATUR D KNO kész-olajozott szalagparketta..
7,090 Ft 9,290 Ft
Nettó ár:5,583 Ft
Befag Loc-3 Gőzölt bükk RUSTIC D KNO kész-olajozott szalagparketta Befag Loc-3 Gőzölt bükk RUSTIC D KNO kész-olajozott szalagparketta
Újdonság -22 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 71 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Gőzölt bükk RUSTIC D KNO kész-olajozott szalagparketta..
6,490 Ft 8,290 Ft
Nettó ár:5,110 Ft
Befag Loc-3 Cser RUSTIC 13mm selyemfényű-lakkozott szalagparketta Befag Loc-3 Cser RUSTIC 13mm selyemfényű-lakkozott szalagparketta
Újdonság -22 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 20 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Cser RUSTIC 13mm selyemfényű-lakkozott szalagparketta..
6,390 Ft 8,190 Ft
Nettó ár:5,031 Ft
Befag Loc-3 Cser RUSTIC JP selyemfényű-lakkozott szalagparketta Befag Loc-3 Cser RUSTIC JP selyemfényű-lakkozott szalagparketta
Újdonság -21 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 157 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Cser RUSTIC JP jatoba-pácolt, selyemfényű-lakkozott szalagparketta..
6,990 Ft 8,890 Ft
Nettó ár:5,504 Ft
Befag Loc-3 Cser Natur Champagne matt-lakkozott szalagparketta Befag Loc-3 Cser Natur Champagne matt-lakkozott szalagparketta
Újdonság -22 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 114 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Cser Natur Champagne matt-lakkozott szalagparketta..
7,690 Ft 9,890 Ft
Nettó ár:6,055 Ft
Befag Loc-3 5G Tölgy RUSTIC Chambord ML+S matt-lakkozott szalagparketta Befag Loc-3 5G Tölgy RUSTIC Chambord ML+S matt-lakkozott szalagparketta
Újdonság -22 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 63 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 5G Tölgy RUSTIC Chambord ML+S strukturált, matt-lakkozott szalagparketta..
7,790 Ft 9,990 Ft
Nettó ár:6,134 Ft
Befag Loc-1 5G Tölgy NORDIC+ Solar Salt matt-lakkozott szalagparketta Befag Loc-1 5G Tölgy NORDIC+ Solar Salt matt-lakkozott szalagparketta
Újdonság -27 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 51 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-1 5G Tölgy NORDIC+ Solar Salt matt-lakkozott szalagparketta..
11,590 Ft 15,890 Ft
Nettó ár:9,126 Ft
Befag Loc-1 5G Tölgy NATUR KNO+S+F+FB kész-olajozott szalagparketta Befag Loc-1 5G Tölgy NATUR KNO+S+F+FB kész-olajozott szalagparketta
Újdonság -29 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 13 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-1 5G Tölgy NATUR KNO+S+F+FB kész-olajozott szalagparketta..
13,790 Ft 19,290 Ft
Nettó ár:10,858 Ft
Befag Loc-3 Tölgy OMNIS 13mm TBP selyemfényű-lakkozott szalagparketta Befag Loc-3 Tölgy OMNIS 13mm TBP selyemfényű-lakkozott szalagparketta
Újdonság -20 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 18 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Tölgy OMNIS 13mm TBP thermo-barna pácolt, selyemfényű-lakkozott szalagparketta..
6,090 Ft 7,590 Ft
Nettó ár:4,795 Ft
Befag Loc-2 Tölgy RUSTIC 13mm TBP selyemfényű-lakkozott szalagparketta Befag Loc-2 Tölgy RUSTIC 13mm TBP selyemfényű-lakkozott szalagparketta
Újdonság -24 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 155 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-2 Tölgy RUSTIC 13mm TBP thermo-barna pácolt, selyemfényű-lakkozott szalagparketta..
8,490 Ft 11,190 Ft
Nettó ár:6,685 Ft
Befag Loc-3 Tölgy NATUR FP+ML Z matt-lakkozott szalagparketta Befag Loc-3 Tölgy NATUR FP+ML Z matt-lakkozott szalagparketta
Újdonság -22 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 15 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Tölgy NATUR FP+ML Z fehér-pácolt, matt-lakkozott szalagparketta..
7,790 Ft 9,990 Ft
Nettó ár:6,134 Ft
Befag Loc-3 Tölgy RUSTIC BW +S KNO olajozott szalagparketta Befag Loc-3 Tölgy RUSTIC BW +S KNO olajozott szalagparketta
Újdonság -23 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 43 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Tölgy RUSTIC Bone White +S KNO strukturált, olajozott szalagparketta..
7,490 Ft 9,790 Ft
Nettó ár:5,898 Ft
Befag Loc-3 Tölgy RUSTIC SMOKE selyemfényű-lakkozott szalagparketta Befag Loc-3 Tölgy RUSTIC SMOKE selyemfényű-lakkozott szalagparketta
Újdonság -22 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 177 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Tölgy RUSTIC SMOKE selyemfényű-lakkozott szalagparketta..
7,390 Ft 9,490 Ft
Nettó ár:5,819 Ft
Befag Loc-3 Tölgy OMNIS FOL+S fehér-olajozott szalagparketta Befag Loc-3 Tölgy OMNIS FOL+S fehér-olajozott szalagparketta
Újdonság -29 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 33 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Tölgy OMNIS FOL+S strukturált, fehér-olajozott szalagparketta..
5,990 Ft 8,390 Ft
Nettó ár:4,717 Ft
Befag Loc-3 Tölgy OMNIS ML matt-lakkozott szalagparketta Befag Loc-3 Tölgy OMNIS ML matt-lakkozott szalagparketta
Újdonság -21 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 15 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Tölgy OMNIS ML matt-lakkozott szalagparketta..
6,190 Ft 7,790 Ft
Nettó ár:4,874 Ft
Befag Loc-3 Tölgy RUSTIC PEARL WHITE gyöngyfehér-lakkozott szalagparketta Befag Loc-3 Tölgy RUSTIC PEARL WHITE gyöngyfehér-lakkozott szalagparketta
Újdonság -21 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 56 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Tölgy RUSTIC PEARL WHITE gyöngyfehér-lakkozott szalagparketta..
7,390 Ft 9,390 Ft
Nettó ár:5,819 Ft
Befag Loc-3 Tölgy RUSTIC Plus olajozott szalagparketta Befag Loc-3 Tölgy RUSTIC Plus olajozott szalagparketta
Újdonság -23 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 28 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Tölgy RUSTIC Plus olajozott szalagparketta..
7,090 Ft 9,190 Ft
Nettó ár:5,583 Ft
Befag Loc-3 Tölgy NATUR FOL fehér-olajozott szalagparketta Befag Loc-3 Tölgy NATUR FOL fehér-olajozott szalagparketta
Újdonság -23 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 51 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-3 Tölgy NATUR FOL fehér-olajozott szalagparketta..
7,490 Ft 9,790 Ft
Nettó ár:5,898 Ft
Befag Loc-1 Tölgy RUSTIC Hazel +S+KNO kész-olajozott szalagparketta Befag Loc-1 Tölgy RUSTIC Hazel +S+KNO kész-olajozott szalagparketta
Újdonság -27 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 91 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-1 Tölgy RUSTIC Hazel +S+KNO strukturált, kész-olajozott szalagparketta..
11,390 Ft 15,690 Ft
Nettó ár:8,969 Ft
Befag Loc-1 Tölgy COUNTRY BNO +S+F+BF olajozott szalagparketta Befag Loc-1 Tölgy COUNTRY BNO +S+F+BF olajozott szalagparketta
Újdonság -29 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 43 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-1 Tölgy COUNTRY BNO +S+F+BF strukturált, 4 oldalt fózolt, olajozott szalagparketta..
11,790 Ft 16,490 Ft
Nettó ár:9,283 Ft
Befag Loc-1 Tölgy NORDIC+ NUSS GRÜN +S matt-lakkozott szalagparketta Befag Loc-1 Tölgy NORDIC+ NUSS GRÜN +S matt-lakkozott szalagparketta
Újdonság -26 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 61 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-1 Tölgy NORDIC+ NUSS GRÜN +S strukturált, matt-lakkozott szalagparketta..
11,990 Ft 16,290 Ft
Nettó ár:9,441 Ft
Befag Loc-1 Tölgy NORDIC+ ML+F matt-lakkozott szalagparketta Befag Loc-1 Tölgy NORDIC+ ML+F matt-lakkozott szalagparketta
Újdonság -28 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 84 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-1 Tölgy NORDIC+ ML+F 2 oldalt fózolt, matt-lakkozott szalagparketta..
11,490 Ft 15,890 Ft
Nettó ár:9,047 Ft
Befag Loc-1 Tölgy RUSTIC LLAN+F lakkozatlan szalagparketta Befag Loc-1 Tölgy RUSTIC LLAN+F lakkozatlan szalagparketta
Újdonság -27 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 56 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-1 Tölgy RUSTIC LLAN+F 2 oldalt fózolt, lakkozatlan szalagparketta..
10,990 Ft 15,090 Ft
Nettó ár:8,654 Ft
Befag Loc-1 Tölgy SUPER RUSTIC selyemfényű-lakkozott szalagparketta Befag Loc-1 Tölgy SUPER RUSTIC selyemfényű-lakkozott szalagparketta
Újdonság -27 %
EAN: Kiszerelés: 1 köteg / 2,534 m2 Készlet:Elérhető készlet: 10 m2
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Bemutatótermünkben mintaszál megtekinthető!Befag Loc-1 Tölgy SUPER RUSTIC selyemfényű-lakkozott szalagparketta..
10,590 Ft 14,490 Ft
Nettó ár:8,339 Ft
Tételek: 1 - 36 / 146 (5 oldal)