Kategóriák
Your Cart

Parketta olajok

Parketta olajok

A parketták felületkezelésének két legelterjedtebb módja a lakkozás ill. az olajozás. A lakkozott felületet valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, alapvetően egy gondozásmentes felület, otthoni felhasználás esetén strapabíró, elterjedt felületkezelési mód. Többnyire elhasználódás utan, 15-20 évente felcsiszolhatók, majd újralakkozhatók.

A másik leginkább elterjedt felületkezelés az olajozás. Olajozással kezelt parketták felületébe a parketta olaj beszívódik, a rostokat eltelíti, kikeményíti, felületét impregnálja. Megjelenése sokkal természetesebb, élénkebb, esztétikusabb. Az olajozott parketta nem gondozásmentes! Felhasználás függvényében általában 3-12 havonta – nagy forgalomnak kitett felületet 3 havonta, otthoni közlekedő folyosókat 6 havonta, hálószobákat évente – ápoló olajjal kezelni kell. A rendszeres ápoló olajozással az apró karcok eltüntethetőek.

EAN: Kiszerelés: 1 darab / 2,5 L Készlet:Szállítási idő: 2-5 nap
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Murexin HP 91 Parketta keményolaj - 2,5 LTermékjellemzők:Felhasználásra kész keményviasz-olaj a csiszolt és kezeletlen fapadlókhoz. Alkalmazható kemény- és puhafából készült fapadlók, valamint faburkolatok, szalag-, ipari- és lengő park..
35,790 Ft
Nettó ár:28,181 Ft
EAN: Kiszerelés: 1 darab / 5 L Készlet:Szállítási idő: 2-5 nap
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Murexin NP 90 Természetes parketta olaj - 5 LTermékjellemzők:Kiváló minőségű, környezetkímélő, parkettapadlók és a fafelületek mélyimpregnálására szolgáló, természetes olaj bázisú, oxidatív száradású impregnáló olaj. Kemény- és puhafábó..
86,390 Ft
Nettó ár:68,024 Ft
EAN: Kiszerelés: 1 darab / 2,5 L Készlet:Szállítási idő: 2-5 nap
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Murexin NP 90 Természetes parketta olaj - 2,5 LTermékjellemzők:Kiváló minőségű, környezetkímélő, parkettapadlók és a fafelületek mélyimpregnálására szolgáló, természetes olaj bázisú, oxidatív száradású impregnáló olaj. Kemény- és puhafá..
50,690 Ft
Nettó ár:39,913 Ft
EAN: Kiszerelés: 1 darab / 750 ml Készlet:Szállítási idő: 2-5 nap
A megvásárolt termékekre 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk!Murexin NP 90 Természetes parketta olaj - 750 mlTermékjellemzők:Kiváló minőségű, környezetkímélő, parkettapadlók és a fafelületek mélyimpregnálására szolgáló, természetes olaj bázisú, oxidatív száradású impregnáló olaj. Kemény- és puhaf..
21,490 Ft
Nettó ár:16,921 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)