Kategóriák
Your Cart

Blog RSS Feed

28 Nov Befag szalagparketta lerakási útmutató
admin 0 610
BEFAG SZALAGPARKETTA LERAKÁSI ÚTMUTATÓ PanLoc készparketta ÚTMUTATÓ A BEFAG KÉSZPARKETTÁK ÚSZTATOTT BEÉPÍTÉSÉHEZ Az alábbiakban a Befag parkettagyár lerakási útmutatóját olvashatja: Kedves Vásárló..
28 Nov Befag szalagparketta tisztítása és karbantartása
admin 0 47
TISZTÍTÁS, KARBANTARTÁS Lakkozott felület Használat A használat során arra kell törekedni, hogy minél kevesebb extra behatás, szennyeződés érje a parkettát. Az ajtó előtt lábtörlőt kell alkalmazni,..
07 Aug Lépcsőburkolás parkettával
admin 0 797
Lépcsőprofilok Sokszor felmerül az igény, hogy a nappali/közlekedő burkolatával szeretnék a lépcsőt is burkolni. Abszolút lehetséges, van rá megoldás. Bár a legtöbb gyártó nem készít lépcsőprofilokat..
07 Aug Parketta, laminált padló tisztítása
admin 0 596
Laminált padló, parketta, vinyl padló tisztítása A laminált padlók és parketták tisztítása a közhiedelemmel ellentétben némi odafigyelést igényel. Ezen termékek fő alkotó eleme a fa, mely érzékeny a ..
06 Aug Befag Outlet - verhetetlen ár!
admin 0 196
Befag Outlet Valódi fa parketta laminált padló árban, lehetséges? Igen! A Befag magyar parketta márka kifutó termékeivel kizárólag a Csepel Parkett kínálatában. A szalagparketták gyártásból megmaradt..
30 Jul Kültéri padlóburkolat: legyen tartós, legyen esztétikus!
admin 0 175
Kültéri padlóburkolat: legyen tartós, legyen esztétikus! A terasz burkolatának nem csak esztétikusnak kell lennie, de bírnia kell az időjárás viszontagságait és az UV sugárzást is, emellett pedig a f..
29 Jul Krono Original és Krono Xonic termékek
admin 0 324
Krono Original termékek Az osztrák alapítású Krono Original, több mint 120 éves múlttal rendelkezik a faipari termékek gyártásában. Laminált és vinyl padlói Lengyelországban és Németországban készüln..
29 Jul Parketta és laminált padló széles választékban!
admin 0 354
Amikor nem vizes helyiségekről van szó, akkor a legtöbben a parkettát, illetve a laminált padlót nevezik meg, mint ideális padlóburkolatot, és ez nem véletlen, hiszen ténylegesen ezek a legmegfelelőbb..
28 Jul Dabex & Rubra parketták, svédpadlók
admin 0 134
Dabex & Rubra parketta Hatvan évvel ezelőtt családi vállalkozásként alapított DABEX lengyelországi parketta gyár mára közel 600 főt foglalkoztat. Több mint fél évszázados tapasztalatuknak köszönhet..
27 Jul Parketta választó segédlet
admin 0 171
Parketta A valódi fából készült parketta képviseli egyszerre a természetközeli életmódot, a tartósságot, az eleganciát, a minőséget, a komfortos életteret. Az évszázadok során a faipar technológiai f..
26 Jul Padlóalátétekről röviden
admin 0 72
Padlóalátétek Úsztatott fektetés esetén, amikor a padlót nem ragasztjuk le az aljzathoz, minden parketta és laminált padló alá lépészajcsökkentő alátétet kell tenni. Betonaljzat esetén párazáró fólia..
15 Jul Befag szalagparketta
admin 2 792
Befag A legismertebb magyar parkettagyártók közé tartozik, évi többszázezer négyzetméteres gyártási volumennel. Termékei 3-rétegű, 14mm vastag szalagparketták. A padló – egyes fafajok kivételével – t..
Tételek: 1 - 12 / 14 (2 oldal)