Kategóriák
Kosár

Blog RSS Feed

30 Aug Rubio - Szín és favédelem egyetlen rétegben
0 7077
Rubio Monocoat Oil Plus 2C – a faolajok új generációja Szín és favédelem egyetlen rétegben A Rubio Monocoat két forradalmi változást is hozott a faolaj készítés területén: az egyik a molekuláris k..
24 Apr Hogyan készül a szalagparketta - Videó!
admin 0 13650
A Befag szalagparketta gyár zalahalápi üzemében járt Gyetván Csaba youtuber, hogy bemutathassa a Hogyan készül sorozatában a szalagparketta gyártási folyamatát.   ..
07 Mar Befag Omnis és Hobbi termékek bemutatása
admin 0 3260
Az alábbi postban szeretnénk a Befag szalagparkettagyár Omnis és Hobbi termékeit bemutatni. Befag Omnis szalagparketta: Az Omnis termékek 1. osztályú termékek. Hibátlanok. 21 év gyártói garanciáva..
14 Feb Laminált padló vagy szalagparketta?
admin 0 7017
Laminált padló vagy szalagparketta? Számtalan összehasonlító cikket találhatunk az interneten ebben a témában, szinte mind azzal kezdi, hogy vastagságban térnek el egymástól. Alapvetően a fizikai dim..
14 Feb Parketta padlófűtésre, vagy csak laminált padló? Érvek, ellenérvek, tévhitek…
admin 0 7892
Parketta padlófűtésre, vagy csak laminált padló? Érvek, ellenérvek, tévhitek… A következő blogbejegyzést egy, a „szakemberek” által félreinformált vásárlónk ihlette. A vásárlónk kivitelezője a „meste..
14 Feb Miért kell aljzatkiegyenlítőt használni?
admin 0 3300
Miért kell aljzatkiegyenlítőt használni? Ezt a cikkünket is a vásárlóinkkal történt beszélgetéseink ihlették. Beszélgető partnereink sokszor kétkedve fogadják, hogy miért kellene padloponozniuk (aljz..
28 Nov Befag szalagparketta lerakási útmutató
admin 0 2218
BEFAG SZALAGPARKETTA LERAKÁSI ÚTMUTATÓ PanLoc készparketta ÚTMUTATÓ A BEFAG KÉSZPARKETTÁK ÚSZTATOTT BEÉPÍTÉSÉHEZ Az alábbiakban a Befag parkettagyár lerakási útmutatóját olvashatja: Kedves Vásárló..
28 Nov Befag szalagparketta tisztítása és karbantartása
admin 0 1220
TISZTÍTÁS, KARBANTARTÁS Lakkozott felület Használat A használat során arra kell törekedni, hogy minél kevesebb extra behatás, szennyeződés érje a parkettát. Az ajtó előtt lábtörlőt kell alkalmazni,..
07 Aug Lépcsőburkolás parkettával
admin 0 3894
Lépcsőprofilok Sokszor felmerül az igény, hogy a nappali/közlekedő burkolatával szeretnék a lépcsőt is burkolni. Abszolút lehetséges, van rá megoldás. Bár a legtöbb gyártó nem készít lépcsőprofilokat..
07 Aug Parketta, laminált padló tisztítása
admin 0 1899
Laminált padló, parketta, vinyl padló tisztítása A laminált padlók és parketták tisztítása a közhiedelemmel ellentétben némi odafigyelést igényel. Ezen termékek fő alkotó eleme a fa, mely érzékeny a ..
06 Aug Befag Outlet - verhetetlen ár!
admin 0 451
Befag Outlet Valódi fa parketta laminált padló árban, lehetséges? Igen! A Befag magyar parketta márka kifutó termékeivel kizárólag a Csepel Parkett kínálatában. A szalagparketták gyártásból megmaradt..
30 Jul Kültéri padlóburkolat: legyen tartós, legyen esztétikus!
admin 0 756
Kültéri padlóburkolat: legyen tartós, legyen esztétikus! A terasz burkolatának nem csak esztétikusnak kell lennie, de bírnia kell az időjárás viszontagságait és az UV sugárzást is, emellett pedig a f..
Tételek: 1 - 12 / 20 (2 oldal)