Kategóriák
Your Cart

Rólunk

Csepel Parkett Kft.

Bemutatótermünk Budapest XXI. kerületében, Csepel északi részén található a Közvágóhídtól 2 percre. 220m2-en várjuk kedves vásárlóinkat igényes környezetben.

Bemutatótermünkben nagyméretű mintatáblákkal rendelkezünk. Megtalálható a Kaindl laminált- és vinyl-padló gyártó teljes kínálata, 196db nagyméretű mintával, a Kronotex laminált-padló gyártó 110db mintája, a Rooms nedvességálló laminált-padló gyártó 22db mintatáblája, továbbá EGGER, AGT és Krono Original laminált padlók mintái, illetve az Arbiton gyár vinyl-padló mintái.

  

Magyarország egyik legnagyobb Befag szalagparketta forgalmazójaként biztosítjuk a gyártó teljes termékpalettájának megtekinthetőségét 63db nagyméretű mintatáblával, ill. a gyártó kifutó termékeinek outlet kereskedéseként további ~130db különböző egyedi termék mintaszálja is megtekinthető bemutatótermünkben, mely termékek azonnal meg is vásárolhatók készletről.

 

A DABEX lengyel prémium parketta gyártó magyarországi forgalmazóiként svédpadló, Chevron (francia-halszálka) és halszálka parketta széles választékával várjuk vásárlóinkat. A Dabex gyártó termékei “szabadon” konfigurálható termékek, azaz a kínálatban megtalálható méretek, formák, válogatások, színek szabadon kombinálhatóak, variálhatóak egymással, azaz mindenki a saját elképzelt parkettáját rendelheti, vásárolhatja meg.

Közel 1600m2-es raktárunk révén nem jelent problémát a termékek raktározása, így minden vásárláshoz 2 hónap díjmentes tárolást biztosítunk.

 

Célunk a Csepel Parkettnél, hogy az elérhető legjobb minőséget biztosítsuk vásárlóink számára, megfizethető áron. Széles termékválasztékunkból minden érdeklődő megtalálja a legmegfelelőbb megoldást, amellyel megteremtheti a legtökéletesebb otthont! Parketta, szalagparketta, vinyl PVC padló (LVT), laminált- és nedvességálló padló, Woodplastic (WPC) kültéri burkolat, nálunk mindenre van megoldás!

Kínálatunkban olyan nemzetközileg ismert márkák találhatóak, mint a Befag, Kaindl, Krono Original, Dabex, Rubra, AGTEggerKronotex, Arbiton vagy akár a Rooms padló- és burkolati elemei. A Csepel Parkett széles termékpalettájában mindenki megtalálhatja a számára megfelelő padlóburkolatot, legyen az parketta, szalagparketta, vinyl PVC padló (LVT), laminált- és nedvességálló padló, Woodplastic (WPC) kültéri burkolat, ezen felül nálunk a padló lehelyezéshez és padlóápoláshoz szükséges kiegészítő termékeket is beszerezheti, mint például szegélyléc, lépcsőprofil, padlóalátét, padlóragasztó és padlóápolási szerek.

Széles termékválasztékunkkal minden olyan lakásépítő, lakásfelújító vásárlónknak szeretnénk segíteni, akik számára fontos a jó minőség, mindez alacsony áron!

Szakképzett, többéves tapasztalattal rendelkező munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére akár felújítással, termékinformációval, padlólerakás és padlóápolással, vagy akár bármely parketta, padló, vagy burkolati elemünkkel kapcsolatban van kérdésünk! Professzionális tanácsadás mellett vállaljuk a vásárolt termék házhoz szállítását is!

Rendeljen tőlünk online, vagy látogasson el hozzánk személyesen és győződjön meg parketta kínálatunk minőségéről!

Bármilyen parketta, laminált padló, vinyl PVC padló, vagy más termékünkkel kapcsolatos kérdésükkel keressenek minket a lent található elérhetőségek egyikén!

Termékpaletta

Elsődlegesen lakásfelújítást vagy építést tervező magánszemélyeknek, a lerakást segítő szakembereknek, valamint nagyobb kivitelező cégeknek szeretnénk értékesíteni termékeinket. Mindezt tesszük úgy, hogy az üzleteinkben dolgozó munkatársainkat folyamatosan képezzük, így minél több hasznos, gyakorlati információval és tanáccsal láthatják el vásárlóinkat.

Vásárlóink teljes körű kiszolgálása érdekében az általunk forgalmazott összes padlóburkolathoz kínálunk termékeket, mely végigkíséri a padlók életét egészen a lerakástól a mindennapos ápolásig.