Kategóriák
Your Cart

Rubio

Rubio Monocoat Oil Plus 2C – a faolajok új generációja

Szín és favédelem egyetlen rétegben

A Rubio Monocoat két forradalmi változást is hozott a faolaj készítés területén: az egyik a molekuláris kötési technológián alapuló olajok előállítása, a másik, hogy ezek a termékek 100%-ban oldószermentesek, tehát nem tartalmaznak semmilyen káros vagy mérgező anyagot, ami a használatuk során a környezetbe kerülhetne. Lássuk ezeket a folyamatokat közelebbről, ismerjük meg a Rubio Monocoat faolajok különleges tulajdonságait, előnyeit a többi piacon található termékkel szemben:

Molekuláris kötési technológia: ez azt jelenti, hogy nem telítés alapján kezeljük a fafelületet, hanem amikor a faolaj érintkezésbe kerül a fafelülettel, akkor az olajrészecskék és a fa rostjai molekuláris kötést alkotnak egymással. Ennek köszönhetően csak a fafelület felső rétege képes olajat magába szívni, ebből egyrészt következik kiemelkedő kiadóssága, másrészt ez azt is jelenti a gyakorlatban, hogy átlapolásmentesen lehet vele dolgozni és foltmentesen javítani. Ha a felhordás során szünetet kell tartanunk, néhány perc múlva újrakezdve a felületkezelést, nem fognak átfedések kirajzolódni a kezelt felületen.

0% VOC tartalom – oldószermentesség: a Rubio Monocoat már az aktuális, szigorított szabályozás megjelenése előtt is fontosnak tartotta megtenni a környezettudatos lépéseket a faolaj gyártás területén, ezért a kezdetektől azon dolgozott, hogy termékeit teljesen oldószermentesen tudja előállítani. A molekuláris kötési technológiának köszönhetően ez sikerült is! A káros anyagok teljességgel szükségtelenné váltak, miközben a vitathatatlan minőség garantált.

Egyedi színek, színkombinációk: a Rubio Monocoat  faolajok egyik legnagyobb előnye, és ez az, ami igazán egyedülállóvá teszi a piacon, hogy színezett olajaink nemcsak egyetlen rétegben védik a fát, hanem egyúttal gyönyörű, intenzív színt is biztosítanak a felületeknek. Széles színválasztékunkban (több mint 40 szín) könnyen megtalálhatja a megfelelőt vagy akár több szín kombinációjaként kikeverheti azt. Sőt, egyedi pácaink segítségével akár természetes öregítést, füstölt színhatást vagy egyéb izgalmas effekteket, kontrasztokat adhat fafelületeinek. Mintáink segítségével egyszerűen és gyorsan végezhet próbákat az adott felületeken.EAN: Kiszerelés: 1 db / 0,5 Liter Készlet:Elérhető készlet: 2 / db
Az RMC Universal Maintenance Oil ápolóolaj minden Rubio Monocoat olajjal kezelt felület felfrissítéséhez, valamint más olajokkal befejezett (és akár lakkozott) felületek korszerűsítésére is használható. Az RMC Universal Maintenance olaj nemcsak felfrissíti a fát, hanem további cseppállóságot is biz..
21,990 Ft
Nettó ár:17,315 Ft
EAN: Kiszerelés: 1 db / 1 Liter Készlet:Elérhetőség:  Rendelésre kb. 1-2 hét
A Rubio Monocoat Universal Soap az olajozott felületek rendszeres tisztításához használható szappan. Alaposan eltávolítja az összes szennyeződést és zsírt anélkül, hogy a matt, természetes fa megjelenését befolyásolná.Koncentrált, ezért nagyon gazdaságos.Alkalmazási javaslat: max. heti 1x..
6,990 Ft
Nettó ár:5,504 Ft
EAN: Kiszerelés: 1 db / 0,5 Liter Készlet:Elérhető készlet: 1 / db
A Tannin Remover használatra kész termék, ami a fa felületeken lévő savak és víz reakciója által okozott csersavfoltok eltávolítására lett kifejlesztve. Használható kezeletlen, olajozott és viaszolt felületeken is.Alkalmas: csersavtartalmú fafelületeken lévő foltok, pl: italdobozok, virágcserép vagy..
16,490 Ft
Nettó ár:12,984 Ft
EAN: Kiszerelés: 1 db / 0,75 Liter Készlet:Elérhető készlet: 1 / db
A Rubio Monocoat Surface Care a Rubio Monocoat Universal Soap praktikus, használatra kész változata. Alkalmas kisebb padlórészletek gyors tisztítására, valamit a parkettán, dohányzóasztalon vagy munkafelületen lévő foltok eltűntetésére...
5,790 Ft
Nettó ár:4,559 Ft
EAN: Kiszerelés: 1 db / 0,35 Liter Készlet:Elérhető készlet: 1 / db
Védi és színezi a fát EGYETLEN rétegben Az RMC Oil Plus 2C a favédő olajok legújabb generációja, amely egyetlen rétegben színezi és védi a fát, megőrzi felületének és erezetének természetes megjelenését. Két komponensből áll. A két komponens együttes használatával a száradaási idő jelentősen rövid..
17,490 Ft
Nettó ár:13,772 Ft
EAN: Kiszerelés: 1 db / 1,3 Liter Készlet:Elérhető készlet: 1 / db
Védi és színezi a fát EGYETLEN rétegben Az RMC Oil Plus 2C a favédő olajok legújabb generációja, amely egyetlen rétegben színezi és védi a fát, megőrzi felületének és erezetének természetes megjelenését. Két komponensből áll. A két komponens együttes használatával a száradaási idő jelentősen rövid..
55,990 Ft
Nettó ár:44,087 Ft
EAN: Kiszerelés: 1 db / 0,5 Liter Készlet:Elérhető készlet: 1 / db
A Rubio Monocoat Limespot Remover használatra kész termék, amely eltávolítja a mészkőfoltokat a Rubio Monocoat olajjal kezelt felületekről.Alkalmas: mész és más lúgos foltok esetén, pl. műtrágya, rozsdafoltok, fűtővíz, fehér mészlerakódás eltűntetésére is.Kiszerelés: 500 ml Ecospray..
6,590 Ft
Nettó ár:5,189 Ft
EAN: Kiszerelés: 1 db / 0,5 Liter Készlet:Elérhető készlet: 1 / db
A Rubio Monocoat Grease Remover használatra kész termék, amely eltávolítja a friss zsírfoltokat a Rubio Monocoat olajjal kezelt felületekről.Alkalmas: zsírfoltok, pl. olívaolaj, sütőolaj, chips, más olajok, cipőnyomok, padlófényesítővel hagyott foltok eltűntetésére.Vigye fel a felületre a folt kelet..
6,590 Ft
Nettó ár:5,189 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)