Amikor nem vizes helyiségekről van szó, akkor a legtöbben a parkettát, illetve a laminált padlót nevezik meg, mint ideális padlóburkolatot, és ez nem véletlen, hiszen ténylegesen ezek a legmegfelelőbbek a nappaliba és a hálószobába.

parketta teljesen természetes hatást kölcsönöz egy szobának, amitől az otthonosnak érződik már a legelső pillanatban is. A laminált padló - amennyiben kiváló minőségű - szintén képes elérni ezt a hatást, méghozzá annak köszönhetően, hogy a megtévesztésig hasonlít az igazi, tömör fából készült parkettához, viszont az ára lényegesen kedvezőbb. Mindegy azonban, hogy Ön melyik mellett dönt, az otthona mindkét típussal meg fog felelni a mindennapi igényeinek!

Kínálatunkban többféle laminált padló és parketta is helyet kapott, amelyek mindegyike a lehető legjobb minőségű, az áruk azonban kedvező, így, ha épp felújítja a lakását, mindenképp érdemes bennünket választania. Tekintse meg választékunkat, és ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!