Kültéri padlóburkolat: legyen tartós, legyen esztétikus!

A terasz burkolatának nem csak esztétikusnak kell lennie, de bírnia kell az időjárás viszontagságait és az UV sugárzást is, emellett pedig a folyamatos használattal is meg kell birkóznia. Az ideális kültéri padlóburkolat tehát sokoldalú, tartós, biztonságos, és nem szabad drágának sem lennie.

A kínálatunkból beszerezhető Woodplastic kültéri padlóburkolat teljesíti ezeket az elvárásokat! Az anyaga 60% fa, a maradék 40% pedig úgynevezett HDPE polimerből áll - a keverék pedig jobban ellenáll az időjárás hatásainak, mint a tisztán fa, vagy tisztán műanyag kültéri padlóburkolatok, hiszen a két anyag előnyös tulajdonságait egyesíti. A Woodplastic termékek ára megfizethető, és ha az élettartamukat vesszük alapul, kifizetődő is, hiszen a gyártó 25 év gyártói garanciát vállal rá, ami egy fa, illetve műanyag kültéri padlóburkolat esetében gyakorlatilag lehetetlen lenne!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Woodplastic kültéri padlóburkolat iránt, rendeljen kínálatunkból, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!