Kategóriák
Kosár

Woodplastic kültéri burkolat

Woodplastic kültéri burkolat

Kültéri teraszburkolat – Woodplastic

Napjaink kedvelt kültéri teraszburkolata az újgenerációs, kompozit WPC anyag. A Woodplastic® márka termékei 60% fa és 40% HDPE polimer összetevőkből áll, egyszerre biztosítva a két alapanyag előnyös tulajdonságait. A műanyag teraszburkolatokkal ellentétben, nem melegszik fel napon túlzottan, csak mint a fa, ill. a polimer összetevőknek köszönhetően színtartó, UV-álló és rendkívül tartós. A termék tömör felépítésű – nem üreges, így nincs kisprólova belőle az anyag.

A szabadalmaztatott gyártástechnológiának köszönhetően rendkívül strapabíró, ellenál a gombáknak, rothadásnak, rovarok kártékony hatásainak, ezt bizonyítja a gyártó által vállalt 25 év garancia.

A felület csúszásmentes, nem szálkásodik, nem repedezik. Teljes mértékben használható medencék körül is.

A felületi kialakítása, lehet teljesen sima Style Plus, mely szintén csúszásmentes felület, klasszikus bordázott Star vagy fahatású Forest, Forest Plus. Továbbá az egyedülálló „zárt” rendszerű Rustic Top,  mely kialakításának köszönhetően az apró tárgyak, falevelek nem esnek be a lapok közé, ugyanakkor a vizet átengedi.

A termék Csehországban készül, az amerikai Strandex® szabadalma alapján.

Kerítéselem

A teraszburkolattal megegyező, tartós kompozit alapanyagból készül kerítéselem is, mely évtizedekig szolgálja funkcióját.

Falburkolat

A termékcsalád részét képezi a szintén kompozit anyagból készülő falburkolat. Egyszerű klipszrendszerrel rögzíthető, dekoratív, modern homlokzatburkolat alakítható ki segítségével.

A teraszburkolat telepítése

A teraszburkolat beton aljzatra vagy döngölt salakágyba is (dupla párnafázással) telepíthető. A rendszer felépítése áll a szintén kompozit alapanyagú párnafából, a csavarral rögzíthető klipszekből ill. a kiválasztott teraszburkolatból.

Egyedi elképzelések kialakítására lehet segítségül a különböző szintezők és záróprofilok.

Karbantartás, tisztítás

A termék a normál tisztítási teendőkön kívül teljesen gondozásmentes, takarítható akár nagynyomású mosóberendezéssel is. Nem igényel olajozást, festést vagy karbantartást, telepítés után azonnal használatba vehető.