Kategóriák
Your Cart

Blog - parketta RSS Feed

24 Apr Hogyan készül a szalagparketta - Videó!
admin 0 5792
A Befag szalagparketta gyár zalahalápi üzemében járt Gyetván Csaba youtuber, hogy bemutathassa a Hogyan készül sorozatában a szalagparketta gyártási folyamatát.   ..
07 Mar Befag Omnis és Hobbi termékek bemutatása
admin 0 2039
Az alábbi postban szeretnénk a Befag szalagparkettagyár Omnis és Hobbi termékeit bemutatni. Befag Omnis szalagparketta: Az Omnis termékek 1. osztályú termékek. Hibátlanok. 21 év gyártói garanciáva..
14 Feb Laminált padló vagy szalagparketta?
admin 0 1788
Laminált padló vagy szalagparketta? Számtalan összehasonlító cikket találhatunk az interneten ebben a témában, szinte mind azzal kezdi, hogy vastagságban térnek el egymástól. Alapvetően a fizikai dim..
14 Feb Parketta padlófűtésre, vagy csak laminált padló? Érvek, ellenérvek, tévhitek…
admin 0 1548
Parketta padlófűtésre, vagy csak laminált padló? Érvek, ellenérvek, tévhitek… A következő blogbejegyzést egy, a „szakemberek” által félreinformált vásárlónk ihlette. A vásárlónk kivitelezője a „meste..
14 Feb Miért kell aljzatkiegyenlítőt használni?
admin 0 584
Miért kell aljzatkiegyenlítőt használni? Ezt a cikkünket is a vásárlóinkkal történt beszélgetéseink ihlették. Beszélgető partnereink sokszor kétkedve fogadják, hogy miért kellene padloponozniuk (aljz..
28 Nov Befag szalagparketta lerakási útmutató
admin 0 1352
BEFAG SZALAGPARKETTA LERAKÁSI ÚTMUTATÓ PanLoc készparketta ÚTMUTATÓ A BEFAG KÉSZPARKETTÁK ÚSZTATOTT BEÉPÍTÉSÉHEZ Az alábbiakban a Befag parkettagyár lerakási útmutatóját olvashatja: Kedves Vásárló..
28 Nov Befag szalagparketta tisztítása és karbantartása
admin 0 388
TISZTÍTÁS, KARBANTARTÁS Lakkozott felület Használat A használat során arra kell törekedni, hogy minél kevesebb extra behatás, szennyeződés érje a parkettát. Az ajtó előtt lábtörlőt kell alkalmazni,..
07 Aug Lépcsőburkolás parkettával
admin 0 1504
Lépcsőprofilok Sokszor felmerül az igény, hogy a nappali/közlekedő burkolatával szeretnék a lépcsőt is burkolni. Abszolút lehetséges, van rá megoldás. Bár a legtöbb gyártó nem készít lépcsőprofilokat..
28 Jul Dabex & Rubra parketták, svédpadlók
admin 0 482
Dabex & Rubra parketta Hatvan évvel ezelőtt családi vállalkozásként alapított DABEX lengyelországi parketta gyár mára közel 600 főt foglalkoztat. Több mint fél évszázados tapasztalatuknak köszönhet..
27 Jul Parketta választó segédlet
admin 0 614
Parketta A valódi fából készült parketta képviseli egyszerre a természetközeli életmódot, a tartósságot, az eleganciát, a minőséget, a komfortos életteret. Az évszázadok során a faipar technológiai f..
15 Jul Befag szalagparketta
admin 0 947
Befag A legismertebb magyar parkettagyártók közé tartozik, évi többszázezer négyzetméteres gyártási volumennel. Termékei 3-rétegű, 14mm vastag szalagparketták. A padló – egyes fafajok kivételével – t..
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)